В Окръжна прокуратура Пловдив се води досъдебно производство за извършено

...
В Окръжна прокуратура Пловдив се води досъдебно производство за извършено
Коментари Харесай

Извънредно: Прокуратурата обяви кой е убиецът в кървавата драма в Пловдив!

В Окръжна прокуратура Пловдив се води досъдебно произвеждане за осъществено в " Кючук Париж " ликвидиране на 29-годишна жена, осъществено с особена свирепост и по изключително непосилен за убитата метод и настъпила след това гибел на причинителя – съжителстващия с нея на фамилни начала мъж на 32 години.

Преди обяд на 15.03.2018 година братът на 32-годишния Р.Х. получил позвъняване на мобилния си телефон от дамата, с която последният съжителствал, само че не могъл да отговори на позвъняването. Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с нея по телефона, само че тя не дала отговор на повикванията. Опитал да се свърже и с брат си, само че той също не дал отговор.

Поради това, към 15,30 часа, той отишъл до жилището, който брат му обитавал дружно с 29-годишната жена и 13-месечната им щерка. Опитал да отключи входната врата, само че открил, че от вътрешната страна на бравата е подложен ключ. От вътрешността на жилището се чувал детски рев. Братът на Р.Х. незабавно потърсил ключар и подобен дошъл пред жилището, като открил тройно заключване на входната врата на жилището, само че съумял да я отключи, макар поставения отвътре на вратата ключ. При отваряне на входната врата, ключарят и братът на Р.Х. видели мъртвец на човек в стаята, ситуирана против вратата. Братът на Р.Х. се ориентирал по рева на детето къде се намира то и го взел. Двамата излезли от жилището. В 16,08 часа ключарят подал сигнал в дежурната на І районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, а в 16,10 ч. - и на телефон 112.

Незабавно след приемане на сигнала, е бил образуван екип от проверяващи от ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, който посетил мястото на случая. Прозорците и балконските порти на жилището били затворени. Жената била открита лежаща по тил с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал огромен кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на незабавна помощ установил настъпване гибелта на мъжа и дамата.

До момента са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, включително огледи на местопрестъпление и разпити на очевидци. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Детето на умрелите се намира при околните им. Разследването по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР