В официално съобщение на министерството се посочва, че заради опасността

...
В официално съобщение на министерството се посочва, че заради опасността
Коментари Харесай

Нов успех! Руското военно министерство обяви, че изтегля войските си от град Лиман

В публично известие на министерството се показва, че " поради заплахата от обкръжение съюзническите войски са оставили Красний Лиман и са се изтеглили на по-изгодни позиции ".

 

От военното ведомство допълват, че през миналото денонощие са били унищожели 200 украински военнослужещи, пет танка и девет бойни машини на пехотата.

Въпреки това, написа още в известието, украинските войски са основали в региона огромно предимство в жива мощ и техника и са траяли настъплението си, посочи БНР.

 

Вчера водачът на по този начин наречената Донецка национална република Денис Пушилин призна от Москва, където подписа договор за присъединяване на републиката към Русия, че обстановката в Лиман е доста сложна и че съюзническите войски удържат фронта с последни сили.

 

По-рано министърът на защитата Сергей Шойгу увери, че продължаващата военна готовност в Русия няма да засегне дамите и студентите както в държавните, по този начин и в частните университети с държавна акредитация. Той добави, че по предписание на президента военното ведомство е подготвило съответните ремонти в указа за готовност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР