В официално изявление, легендарната английска марка Caterham Cars обяви, че е

...
В официално изявление, легендарната
английска марка Caterham Cars обяви, че е
Коментари Харесай

Японци купиха Caterham Cars

В публично изказване, легендарната английска марка Caterham Cars разгласи, че е била придобита от японската автомобилна група VT Holdings.

Caterham Cars, която досега беше собственост на предприемачите Тони Фернандес и Камарудин Меранун, става собственост на вносителя на Seven в Япония от 2009 година, където годишно реализира над 120 представителя на легендарната марка.

От Caterham Cars разясняват, че VT Holdings е една от най-големите японски търговски автомобилни групи, която разполага с повече от 200 изложбени центъра на местно ниво и капиталово присъстиве във Великобритания, Испания, Тайланд и Южна Африка. Същата е също по този начин и вносител на Royal Enfield и Lotus в Япония.

"VT Holdings е горделив да посрещне Caterham в групата си ", разяснява Казухо Такахаши, изпълнителен шеф на VT Holdings. "Ние освен закупихме глобален престижен производител на спортни коли, но ке превърнахме в попечители на една легенда на моторните спортове. Ние ще пазим и развиваме Seven, с цел да отговори на законодателните провокации, които предстоят "

Caterham Cars има пазарно наличие в 20 държави в международен мащаб, като износът й формира 60% от обките годишни продажби на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР