В обръщение към държавните и правителствени лидери на страните от

...
В обръщение към държавните и правителствени лидери на страните от
Коментари Харесай

Зеленски поднови призивите за предоставяне на далекобойни оръжия за Украйна

В послание към държавните и държавни водачи на страните от Европейския съюз, които организират среща на върха в Брюксел, президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога възобнови апелите си за даване на далекобойни оръжия за военните на страната му.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9969
Украинският президент приказва на срещата на върха на Европейски Съюз посредством видеовръзка от движещ се на територията на страната трен, разказвайки последните вести от фронта. В сряда Зеленски посети военни позиции покрай Бахмут, където се срещна с военнослужещи и уважи с минута безмълвие починалите във войната. Той посети и Херсонска област.

Неговият роман за " опустошителните "  сцени, на които е бил очевидец, е бил доста " прочувствен “ и е оказал огромно влияние върху 27-те водачи на Европейски Съюз и висши чиновници в Брюксел, които са го чули, означават от редакцията.

Според източник от ЕС Зеленски е отправил предизвестия към европейските водачи за пет фактора, които може да удължат войната, в това число закъснение на доставката на ракети с огромен обхват, липса на съвременни самолети и недостатъци в западните наказания, съобщи " Фокус ".

Очаква се водачите на
Всичко за Вашата сватба
страните от Общността да одобрят решение за доставка на един милион муниции на Украйна през идващите 12 месеца, с цел да попълнят намаляващите ѝ запаси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg