В Обединеното кралство Агенцията за лицензиране на водачи и превозни

...
В Обединеното кралство Агенцията за лицензиране на водачи и превозни
Коментари Харесай

Най-крадените коли в GB

В Обединеното кралство Агенцията за лицензиране на водачи и транспортни средства (DVLA) даде статистика за броя на откраднатите транспортни средства на годишна база. Става дума за интервал от последните пет години.

Според DVLA броят на кражбите във Англия се е нараснал с съвсем 50% през последните 5 години. Агенцията провжда изследването през интервала от ноември 2019 година до ноември 2020 година

Според резултатите през последните пет години са откраднати толкоз коли, че средноаритметично се падат по 154 автомобила дневно. Съставен бе и лист, който ви демонстрираме в този момент.

1. Ford Fiesta - годишно обири 2384  Най-крадените коли в GB

Вече 10 години това е най-продаваната кола във Англия, само че и най-крадената кола в Тъмния Албион.
2. Land Rover Range Rover - годишно обири 1917  Най-крадените коли в GB

Ако Range Rover в миналото беше недодялан работен кон, в този момент върхът на линията от Land Rover е първокласен SUV с шикозна кабина, доста механически характерности и шестцифрена цена и респективно попада измежду най-крадените коли в GB.
3. Volkswagen Golf - годишно обири 1331  Най-крадените коли в GB

Лидерът по продажби в Европа също е измежду най-крадените коли на Острова.
4. Ford Focus - годишно обири 1200  Най-крадените коли в GB

Ford Focus е един от десетте най-продавани коли в Европа. У нас моделът също не губи известност. Във Англия този Ford също е постоянно срещан, който похитителите не подценяват.
5. BMW 3er - годишно обири 1042  Най-крадените коли в GB

Емблематичното и все по-популярно BMW Серия 3 е един от най-динамичните първокласни седани, съчетаващ мощни турбодвигатели и добра динамичност, който постоянно е мощно мечтан от крадците.

Списъкът с най-крадените коли на DVLA включва още Opel/Vauxhall Astra (836 кражби), Land Rover Discovery (791), Mercedes-Benz E-Klasse (612), BMW 5 Series (506) и Audi A3 (456).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР