В обединението вече се наблюдават разединителни процеси, които са факт

...
В обединението вече се наблюдават разединителни процеси, които са факт
Коментари Харесай

„Демократична България“ загива, искат скалпа на Христо Иванов

В обединяването към този момент се следят разединителни процеси, които са факт от преди последните парламентарни избори, когато ДСБ получи едно извънредно неподходящо и унизително систематизиране на депутатските мандати.

След изборите имаше и огромен брой почитатели на " Да, България ", които се разгневиха на Христо Иванов заради съюзяването с " Продължаваме промяната ".

В същото време, в обществените медии, симпатизантите започнаха същинска война с управлението на партията. Те ги упрекнаха в скрити съглашения и подмолни сделки, както и за неразбираемо систематизиране на финансите. В интернет циркулират цитати и видеа, които от време на време са извадени отвън подтекста, само че съгласно публикуващите ги, те са задоволително показателни.

Критиците на Христо Иванов смятат, че той трябваше да се опълчи по-категорично на съдействието с ГЕРБ. След едно видео, в което Иванов приказва за Бойко Борисов, почитателите му намерено желаеха оставката му. " Нито ще сключваме коалиция с Бойко Борисов, нито ще сключваме коалиция с ГЕРБ без Борисов, нито ще позволим на някой с красиво костюмче, доведен от интернационалната сцена, да бъде употребен като сламен човек за Борисов и неговото оцеляване ", разгласи Иванов.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР