В Новогодишната нощ за поредна година зрителите на БНТ ще

...
В Новогодишната нощ за поредна година зрителите на БНТ ще
Коментари Харесай

За поредна година посрещаме Нова година със Сцена под звездите

В Новогодишната нощ за поредна година феновете на Българска национална телевизия ще имат опцията да проследят онлайн празничния концерт „ Сцена под звездите “, който по традиция ще се организира на площад „ Княз Александър I “ в столицата. Началото му ще бъде обещано в 22:00 ч. и ще продължи половин час след среднощ на 1 януари.


20-ото издание на празничната самодейност съответствува с отбелязването на 140 години от оповестяването на София за столица на България и 60-годишнината на Българската национална телевизия.

Концертът „ Сцена под звездите “ събра предходната година на площад „ Княз Александър I “ повече от 30 000 души, а над милион фенове наблюдаваха директното телевизионно лъчение на музикалното събитие.

Режисьори сценарист на спектакъла е Борис Радев, а на сцената навън ще излязат Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от „ Фондацията “, Братя Аргирови, кубинската изпълнителка Долорес Естрада, хитовата поп певица от 90-те Тони, провокативните гении от Expose Team и брас бенд „ Виво Монтана “. Водещи ще бъдат Райна Налджиева и Мирослав Димитров от предаването „ Туризъм.бг ” на Българска национална телевизия. Няма да липсват впечатляваща празнична заря, светлинни резултати и още доста изненади.

По традиция всяка година на пл. ”Княз Александър І ” с Българска национална телевизия честват хиляди хора и над милион фенове пред телевизионните екрани. Новогодишният концерт ще бъде излъчен онлайн по БНТ1.

В последните минути на отминаващата 2019-та публичната телевизия ще излъчи новогодишното послание на Президента на Република България Румен Радев.

Във връзка с реализацията на огромното празнично събитие в сърцето на София ще има промени на придвижването - след 20.00 ч. на 28 декември 2019 година ще бъде въведена възбрана за паркиране на коли на паркингите на площад „ Княз Александър I “ и ул. „ Дякон Игнатий “. На 31 декември 2019 година, след 15.00 ч. ще бъде неразрешено прекосяването на МПС по бул. „ Цар Освободител “. Движението ще бъде възобновено след 06.00 ч. на 01 януари 2020 година Паркингът ще може да се употребява след 23.00 ч. на 01 януари 2020 година

Бъдете с Българска национална телевизия в новогодишната нощ!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР