В неуморното търсене на нови решения тип направи си сам“,

...
В неуморното търсене на нови решения тип направи си сам“,
Коментари Харесай

Плодов грим: новата тенденция в TikTok

В неуморното търсене на нови решения вид „ направи си самичък “, които да станат вирусни, тиктокърите неотдавна утвърдиха напълно нова техника за гримиране. Нашумял като „ плодов грим “, новият тренд се състои в потреблението на разнообразни типове сезонни плодове, нормално цветни, за гримиране на лицето и основаване на изчистена визия.
Прочетете още
От банани, употребявани с кората за основаването на линии, вместо потреблението на молив и очна линия, до череши, къпини и малини, чиито сок се нанася върху устните, скулите и клепачите, с цел да оцветят лицето, сходно на класическата козметика. Въображението не слага никакви граници измежду младежите на новото време.
Как работи новата наклонност за плодов грим в TikTok ?
Утвърждавайки се още веднъж като източник на ентусиазъм за хубост, обществената мрежа за къси видеоклипове в този момент се приземява с наклонност, която ни оставя изумени от знаменателните резултати, които дава, само че също по този начин и малко комплицирани от позиция на практичността.

Разбира се, пазаруването на шепа череши и потреблението на няколко за прибавяне на цвят към скулите и устните може да бъде занимателен опит. Няма по какъв начин да не си го признаем.

По същия метод, изгарянето на крайчето на банана със запалка и потреблението му като молив за вежди, очи или устни може да бъде опция вид „ 3 в 1 “ на разнообразни комзетични артикули за грим. Но истината е, че тази част от плода не е толкоз мека като моливите, предопределени за тези зони. И тук идва казусът с вероятното раздразнение на кожата.

Източник: Missbloom.bg

Колкото и ефикасна да е тази наклонност в TikTok, защото се базира на цветовете на плода и свойствата му, богати на витамини и хранителни субстанции, тя слага огромна граница на неразбиране.

Сигурни сме, че обичаната обществена мрежа на новото потомство ще продължи да провокира възторг със странните трендове, които поражда. Надяваме се обаче, че плодовият грим няма да се трансформира в същинска опция на качествената козметика.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР