В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик Cred сподели експертизата

...
В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик Cred сподели експертизата
Коментари Харесай

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик " Cred " показа експертизата си за четири криптовалути, които означиха позитивно пазарно придвижване през миналата седмица.

Един от тези активи е XRP , при който се следи нарастване на цената с близо 10%. Cred счита, че възходящата наклонност на XRP може да продължи, в случай че остане над предходното равнище на опозиция от $0.414, с евентуална ценова цел от $0.50 до $0.60, в случай че инерцията се резервира.

След това той трансферира фокуса си върху Cardano (ADA), отбелязвайки, че планът демонстрира позитивни сигнали и съблюдава техническите индикатори, което евентуално демонстрира връщане към максимума му от 2023 година от $0.42, който беше доближат през февруари.

Cred сподели, че до момента в който Cardano спри над $0.35, идната проблематична зона с висока времева рамка е към $0.41. Ако обаче пробие това равнище, той допуска, че Cardano може да се търгува в диапазон сред $0.40 и $0.60.

С размер на търговията от към $252 милиона през последните 24 часа, ADA сега се прави оценка на към $0.36.

Cred проучва и Solana (SOL), 12-ата по величина криптовалута по пазарна капитализация, която към момента се движи в диапазон с поддръжка при $20, междинна точка на обхвата на $23 и опозиция на $26.

Той допуска, че Solana образува модел на двойно дъно, откакто съумява да задържи поддръжката при $20. Той също по този начин означи, че средата и другата страна на обхвата могат да бъдат надлежно към $22 и $24. Към момента на писане на статияа Solana се търгува за $20.89.


 


И най-после, Cred даде прозрения за конкурентния токен на Етериум (ETH) – Fantom, който се търгува за $0.46 все още на писане на публикацията.

Анализаторът разиска бичия капацитет на Fantom (FTM), заявявайки, че до момента в който остава над предходното си равнище на опозиция от $0.43, може да продължи да се развива позитивно.

Той предвижда, че FTM може да доближи ценова цел от $0.70 до $0.90 при положение на забележителна пазарна ротация. Подобно нарастване би представлявало рали от над 90% за криптовалутата, която се нарежда като съперник на Етериум.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР