В неделя вечерта група Equinox се завърна в България, часове

...
В неделя вечерта група Equinox се завърна в България, часове
Коментари Харесай

Equinox: Заедно успяхме да представим България достойно с този проект


В неделя вечерта група Equinox се завърна в България, часове след огромния край на „ Евровизия ” 2018 в Португалия, където България се класира на 14 място, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Много се кефим, че се прибрахме към този момент, бяха първите думи на Жана Бергендорф на летището след полета. Те не скриха, че са удовлетворени от това, което направиха на сцената на "Евровизия" и благодариха за поддръжката. Точно както е замисълът на плана и концепцията да преодолеят разликите си, те го създали за времето, в което работят дружно и макар съществуването на сложните моменти работели все по-добре и по-добре. „ Всяко последващо осъществяване беше по-добро и на финала в действителност надскочихме всичко правено от нас до този миг. Всички го оцениха в действителност. Беше магично. Ние се чувствахме в действителност необикновено на тази сцена и дружно успяхме в действителност, мисля да представим България почтено с този план ”, сподели Владимир Михайлов.

Песента, с която България взе участие на „ Евровизия ”, е озаглавена Bones и носи обръщение за същинските полезности в живота и безусловната обич, оттатък рестриктивните мерки на материалния свят.

„ Конкурсът е едно ужасно предизвикателство, един страховит "експириънс" (от англ. experience - опит, бел.ред.) персонално за мен. Най-голямата сцена, на която съм била, най-прекрасните актьори, които съм срещала през живота си приказваме за международен мащаб. Супер топло място, мога да кажа доста добре се разбирахме с безусловно всички и може би това е най-хубавото нещо на този конкурс, че всички там вършат музика. Това е един свят цялостен с музика ”, сподели Жана Бергендорф. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР