В неделя ще преобладава облачно време. Главно в часовете до

...
В неделя ще преобладава облачно време. Главно в часовете до
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 13 февруари

В неделя ще доминира облачно време. Главно в часовете до обяд тук-там в Западна България ще превали едва - и дъжд, и сняг. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 4° и 9°, в София - към 4°. Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца. Такава е прогнозата на дежурния синоптик към Национален институт по метеорология и хидрология Георги Цеков.

В планините ще е най-вече облачно и мъгливо. На места в масивите от Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа слаб източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече облачно, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 6-8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 27 мин. и залязва в 17 ч. и 54 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 27 мин. Луната в София залязва в 5 ч. и 45 мин. и изгрява в 14 ч. и 28 мин. Фаза: три дни преди пълнолуние.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР