В неделния ден Антония Петрова беше поканена да коментира изборите

...
В неделния ден Антония Петрова беше поканена да коментира изборите
Коментари Харесай

Антония Петрова стана двойник на ботокс-близнаците Богданоф

В неделния ден Антония Петрова беше поканена да разяснява изборите по Нова тв. Миската, която по обучение е правист, безусловно уплаши феновете с външния си тип. Никой не слушаше какво приказва, а всички гледаха обезобразеното й лице. Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 се е окепазила с филъри и интервенции. От в миналото хубавото й лице няма и помен, видя Lupa.bg.



Очевидно миската се харесва по този начин, тъй като продължава да се ремонтира. Всъщност единствено се загрозява и състарява с корекциите. Блондинката си е отрязала носа до миниатюрни размери и напряко стои комично. Отделно си е наблъскала скулите и устните с голямо количество филъри и наподобява по този начин, като че ли всеки миг ще екс експлодира.



В интернет злобари пишат, че Toца, както я назовават в родния Перник, към този момент е съвсем като " ботокс-близнаците " Богданоф. Двамата братя, които починаха при започване на тази година, бяха измежду най-известните телевизионни водещи във Франция. През годините Гришка и Игор се подложиха на поредност от козметични операции, които п направиха външния им тип неразпознаваем.



Богданоф

" Като двойничка на братя Богданоф е ", " На пълнена пуйка наподобява Антония, а беше симпатична ", " Обезобразила се е! Защо млади дами си предизвикват това. Много добре си беше преди корекциите " - разясняват в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР