В Локомотив Пловдив са получили информация, че Славия проявява сериозен

...
В Локомотив Пловдив са получили информация, че Славия проявява сериозен
Коментари Харесай

Славия души около герой на Локо Пловдив

В Локомотив Пловдив са получили информация, че Славия демонстрира сериозен интерес към Анте Аралица. Нещо повече - на "Лаута " разбрали, че "белите " са потърсили неофициален контакт с хърватина посредством един от водачите в своя състав. Той е обяснил на нападателя, че в случай че Бруно Акрапович реши да го освободи, те са подготвени да го вземат.

Героят с асистенцията от финала за Купата на България против Ботев Пловдив загуби титулярното си място през тази есен за сметка на Ален Ожболт. Въпреки това, треньорският щаб е имал диалози с Аралица и са му обяснили, че държат той да съблюдава по-добре тактическите инструкции, в случай че желае да играе.

Анте обаче на този стадий твърдо влиза в проектите на Локомотив и от клуба оповестиха пред "Меридиан Мач ", че в случай че някой желае да го вземе, би трябвало да влезе в публични договаряния. Цената, която "смърфовете " слагат на Аралица, е 500 000 евро.

Очакванията са през зимата на "Лаута " да се върне и Джордан Греъм от Уулвърхемптън, което още повече ще ускори конкуренцията в предни позиции. Той обаче ще се конкурира при равни условия с актуалните нападатели и няма да се употребява с привилегии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР