В хасковската Професионалната гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н.

...
В хасковската Професионалната гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н.
Коментари Харесай

20 ученици от „Н.Й. Вапцаров“ на практика в Португалия 

В хасковската Професионалната гимназия по превоз и земеделски технологии „ Н. Й. Вапцаров “ се стягат за образователна процедура в Португалия през лятото по план „ Por2Auto “, финансиран по Програма Еразъм+.

20 възпитаници от специалностите „ Автотранспортна техника “ и „ Автомобилна мехатроника “ и 2-ма ръководители ще са в далечната страна от 24 юли до 7 август. В Португалия учениците ще работят в съвременни автосервизи, в които ще доизграждат уменията си, добити в образованието в гимназията. Очаква ги и забавна културна стратегия и пътувания до емблематичните градове Порто и Брага.

Подготовката за практиката в Португалия обгръща в допълнение образование по британски език, фокусирано върху техническа терминология; запознаване с историята, културата и традициите на Португалия, както и спомагателна подготовка по специалността, обвързвана със актуалните трендове в автомобилния превоз в страната- хазаин.

Учениците се явиха на писмен тест по британски език, както и на изявление. Всеки възпитаник прави разработка по тематика, обвързвана с транспорта- презентация, есе и така нататък

Практиката в Португалия е предстояща с огромно предпочитание и неспокойствие в ПГТАТ и тъй като това ще бъде първото пътешестване на възпитаници от гимназията по Програма Еразъм+ след декември 2019 година

Надеждата е през новата образователна година да могат да се осъществят интернационалните действия и по другите настоящи планове по Програма Еразъм+.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР