В най-светлия християнски празник звездите от efbet Лига също запразнуваха.

...
В най-светлия християнски празник звездите от efbet Лига също запразнуваха.
Коментари Харесай

Звездите от efbet Лига отправиха пожелания към своите фенове

В най-светлия християнски празник звездите от efbet Лига също запразнуваха. Повечето от тях споделиха фотоси в своите обществени мрежи, с които насочиха пожелания към своите почитатели и почитатели.

Още сутринта Лудогорец разгласява клип, в който звездата на отбора Кирил Десподов пожелава здраве и триумф на всички почитатели на " зелените ". Самият нападател показа този клип в своя " Инстаграм " профил, а по-късно качи и фотография от хотела, в който е решил да отпочине и посрещне светлия празник.
 Кирил Десподов: Весела Коледа! Бъдете здрави и сполучливи Кирил Десподов: Весела Коледа! Бъдете здрави и сполучливи
Друга от звездите на " орлите " Бърнард Текпетей също насочи благопожелание към почитателите на отбора, употребявайки формалния профил на разградчани.

Нападателят на Левски Ивелин Попов пък качи стори в своя " Инстаграм " профил, на което се вижда, че той е в домашна конюнктура. На фотографията Попов театралничи със своя татко и е добавил надпис " Весела Коледа ".
 Левски поздрави почитателите Левски поздрави почитателите
Новото попълнение на " сините " Рикардиньо също не е пропуснал да честити Коледата на всички свои почитатели. Офанзивният състезател се е снимал до плувен басейн и е отправил благопожелание към своите почитатели.

Десният бранител на ЦСКА - София и българския народен тим Иван Турицов пък е споделил фото на коледната си софра. " Весела Коледа! Бъдете благословени! ", написа бранителят. Друга от звездите на " алените " - Жеферсон, е в родината си, откъдето с изключение на фотография до коледна елха е споделил и клип по какъв начин скача в морето и се любува на топлото време там.

Бирсент Карагарен, Радослав Цонев, Галин Иванов, Роналдо, Уелтон, Алекс Колев, Густаво Бусато, както и доста други също не пропуснаха да насочат пожелания към своите почитатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР