В най-романтичния град отиде Гери-Никол с новото си гадже. Яката

...
В най-романтичния град отиде Гери-Никол с новото си гадже. Яката
Коментари Харесай

Гери-Никол щъка из Венеция с рокля за 1000 долара

В най-романтичния град отиде Гери-Никол с новото си гадже. Яката дупара и тайнственият мъж, завладял сърцето й, са на отмора във Венеция. Влюбените гълъбчета се любуват на корабоплаване с гондола из каналите на града на любовта. За няколко дни във те съумяват да обиколят множеството от забележителностите, измежду които и музеи.

А вечер се любуват на необикновено вкусната локална кухня, гарнирана с италианско вино. Това е първа сантиментална отмора за Гери и новото й гадже. Певицата и половинката й не са сами. С тях е и друга двойка, с която са извънредно близки.
свързани новини28487на 21.09.2021
Варненката и новото й гадже са дружно от няколко месеца, а нещата сред тях ставали все по-сериозни, издават близки до Яката дупара. Гери още не желала да издава кой е новият мъж в сърцето й. Тя не официализира незабавно и предните си връзки с рапъра Капо Верде и ММА боеца Дани Илиев.

Гери-Никол още веднъж прикова погледите към себе си. Ала този път не с разголени фотоси на обилната й гръд или на яката дупара. Варненската певица се разноски из с маркова рокля, чиято цена е близо 1000 $, сподели инспекция.

Облеклото на световноизвестния дизайнер Christopher Esber е компактно по тялото на Гери. Черната рокля е финален вик на модата. Няма голямо деколте, с което сме привикнали певицата да се разхожда по всички страни, написа " Хотнюз ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР