В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по

...
В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по
Коментари Харесай

Култов участник от "Фермата" си тръгна от шоуто, след като... СНИМКИ

В най-оспорвания двубой до момента в седмия сезон на „ Фермата “ по bTV Цоньо Трифонов си потегли надвит от Костадин Шопов.

Въпреки че се раздели с фантазията си да остане в предаването, водачът резервира до дъно своето достолепие и добродушна усмивка. „ Дадох всичко от себе си! А ти, Коце, си доста добър, ти си машина! “, сподели 51-годишният участник на съперника си и го прегърна сърдечно преди да се прибере вкъщи.

Коренно другите противници разиграха впечатляващ театър, изпълнен освен напрегнато, само че и с комизъм. След серия инфарктни обрати, дребничкият бежанец от Лондон, който излиза за повторно на Арената, победи едрия водач от село Крушево с 20 на 8.



Конкурентите се сблъскаха още в петък, когато Цоньо показва цялостно предимство. В рамките на 10 минути той нацепи 10 кг повече дърва от Костадин и поведе. Шофьорът обаче се оправи доста по-бавно в идната борба - стрелбата с прашка по дървени трупчета, макар че е някогашен боен.

В събота кандидатите за огромната премия от 100 000 лв. още веднъж застанаха един против различен, още по-ожесточени. Костадин, който в никакъв случай не губи възприятието си за комизъм, водеше със себе си кокошка от стопанството, с цел да му дава криле. Цоньо, без да разчита на нито едно пернато, сподели мощност в последвалата атрактивна борба - изтегляне на тежка двуколка през трудности. За разлика от него, противникът му пълзеше и падаше по трасето. „ Имах възприятието, че духът ще отлети от тялото! “, разяснява обезпокоен водещият Андрей Арнаудов.



В оставащите дуели всеки от участниците сподели най-силните си страни. При рязането и коването Цоньо беше непостижим, само че Костадин, който не има и половината от масата му, го надигра с сръчност, прецизен мерник и мощна памет. В последната, решителна борба, емигрантът освен направи спиращо дъха осъществяване с кофа, цялостна с вода, а и беше с минута по-бърз - резултат, който му донесе успеха и го остави във „ Фермата “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР