В навечерието сме на едни от най-светлите християнски празници. На

...
В навечерието сме на едни от най-светлите християнски празници. На
Коментари Харесай

Малки деца унищожиха великденска украса в Казанлък

В навечерието сме на едни от най-светлите християнски празници. На Лазаровден градът осъмна с унищожена Великденска декорация на площад КИАЦО, с която имахме предпочитание да допринесем за хубавото въодушевление на казанлъчани и да предизвикаме техните усмивки. Грозната панорама се случи единствено дни след слагането на красивия празничен ъгъл.  
От видеонаблюдението се виждат ясно лицата на дребни деца, чиито майки са седнали наоколо и по никакъв метод не реагират до момента в който децата им чупят, разнасят и обезобразяват играчките, сложени там, с цел да ги радват. Вижда се родителското безучастие към очевидно некрасивите действия на техните деца. Всичко това докара до ограждането на украсеното пространство. За страдание, сходно неприятно отношение се следи и към огромната пъстра кошница в парк „ Розариум “, обгърнато със мощно родителско равнодушие!
 Великденска декорация пред Община Елин Пелин Великденска декорация пред Община Елин Пелин
Красивата великденска декорация, която може да видите от четвъртък пред постройката на Община Елин Пелин, е плод на работата на надарени на...
Наближават празничните дни, когато ще имаме повече време за околните си хора и разходки. Нека родителите сте тези, които да дадeтe положителния образец на своите деца и проявяватe отношение към възпитанието и дейностите им към общинската благосъстоятелност на обществени места! Направеното от Общината е за Ваше наслаждение и положително въодушевление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР