В навечерието на своята 30-годишнина, Fibank (Първа инвестиционна банка) организира

...
В навечерието на своята 30-годишнина, Fibank (Първа инвестиционна банка) организира
Коментари Харесай

Fibank представи металната карта World Elite ™ Mastercard ® пред изискана публика

В навечерието на своята 30-годишнина, Fibank (Първа капиталова банка) провежда изтънчено събитие за своите клиенти на частното банкиране в The Residence Club в столицата. Събитието означи старта на предлагането на първокласната железна кредитна карта World Elite ™ Mastercard ®, издавана извънредно единствено от банката. За следващ път Fibank, като водач в картовите заплащания, показва извънреден артикул с съвременна визия, съчетаващ преимуществата на кредитните карти с комфорта и изтънчения усет на World Elite ™.

Клиентите на новата железна карта имат достъп до богат пакет от услуги и преференции, които включват:

- Concierge от Mastercard ® - образуване на бизнес и туристически пътувания, подготовка на специфични събития и мотиви, настояща информация и съдействие;

- Членство в влиятелната стратегия на банката за преференциално обслужване EGO Club - подпомагане от персонален банкер;

- Priority Pass участие - осигуряващо VIP достъп до над 1300 летищни салона в над 600 града по целия свят;

- Пътническа застраховка с огромно покритие и вдишване на разходи за вреди, здравно обслужване.

Всички клиенти, преиздали своята World Elite ™ от Fibank или издали своята нова железна карта до 31 март 2023 година, получават като подарък Priority Pass с безвъзмездни визити на VIP летищни салони по целия свят без ограничавания до края на 2023 година
 Снимка 608254
Първите 50 картодържатели, записали се в платформата: , печелят уикенд за двама в бутиков комплекс.

Всички посетители на събитието бяха зарадвани със сладки изненади, приготвени от началник Ради Стамболов и специфичен сет железни бокали, в унисон с картата.

Във връзка с Fibank World Elite ™ Mastercard ®, Главният изпълнителен шеф (CEO) и Председател на Управителния съвет на ПИБ, господин Никола Бакалов, показа: " Щастлив съм да разглася следващия наш картов артикул с висока добавена стойност за клиентите. World Elite ™ Mastercard ® от Fibank е кредитна карта от най-голям клас, а с изключение на всичко друго е и грациозен железен аксесоар, който подхожда на модерния метод на живот в забързаното всекидневие на всеки. Картата е правилен асистент във всяко пътешестване по целия свят. Благодаря на сътрудниците от Mastercard и госпожа Ваня Манова за доверието към Първа капиталова банка и напъните да предложим неповторим артикул за клиентите в България, които заслужават най-хубавото на банковия пазар у нас. "

" Металната World Elite ™ Mastercard ® съчетава най-важните характерности на нашия бранд - съвременен продуктов дизайн с отношение към природата, селекция от премиум начин на живот привилегии, предложения и скъпи прекарвания в България и целия свят. Радваме се, че клиентите на Fibank ще са първите, които да отключат безграничните благоприятни условия на нашата стратегия priceless ", прибавя госпожа Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово, член на Управителния съвет на Българската финтех асоциация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР