В навечерието на студентския празник курсанти от Националния военен университет

...
В навечерието на студентския празник курсанти от Националния военен университет
Коментари Харесай

Курсанти от Военния университет гостуваха в парламента

В навечерието на студентския празник курсанти от Националния боен университет “Васил Левски ” гостуваха в Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Курсантите имаха опцията да се срещнат с госпожа Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание, ген. Константин Попов и народните представители от Комисията по защита. На срещата военачалник Попов описа на курсантите за активността на Комисията по защита. Той обърна внимание, че Народното събрание е мястото, където има логичен разговор. “В Комисията по защита разбирането е, че Българската войска е главен дирек на държавността ”, добави той.

“Вие сте тези, които през идващите години ще имате опцията да командвате Българската войска. Благодаря Ви за службата и желанието да изпълнявате воинския си дълг към Родината ”. Тези думи сподели в умозаключение ген. Константин Попов.

По време на визитата си в Народното събрание курсантите от НВУ “Васил Левски ” се срещнаха с историята на Народното събрание, следиха дебатите по бюджета в пленарна зала, където бяха приветствани от всички народни представители. Посещението им в Народното събрание е по покана на ген. Константин Попов и е традиция от няколко години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР