В навечерието на професионалния празник на служителите от Министерството на

...
В навечерието на професионалния празник на служителите от Министерството на
Коментари Харесай

В Сливен се състоя тържествено честване по повод 143 години от създаването на Министерството на вътрешните работи

В навечерието на професионалния празник на чиновниците от Министерството на вътрешните работи – 5 юли, в Сливен през днешния ден се състоя тържествено честване за отбелязване на значимата дата за всички работещи в структурите на вътрешното ведомство. На 5 юли се навършват и 143 години от основаването на Министерство на вътрешните работи.

По време на награждаването на отличените с награди, грамоти и поощрения чиновници от вътрешното министерство, кметът Стефан Радев, от свое и от името на цялата сливенска общественост, изрече признателност към органите на реда и към огнеборците, за труда и ежедневните старания в името на публичния ред и сигурност на жителите.

„ Благодарение на всички вас ние живеем по-спокойно и в една по-сигурна и уредена страна! Искам да ви уверя, че в лицето на Община Сливен, ще намирате сътрудник, който постоянно ще застава зад държавността, зад публичния ред, като поръчител за спокоен живот! “, съобщи кметът Радев.

Празничното честване през днешния ден стартира на площад „ Хаджи Димитър “, където бе отслужен церемониален молебен за здраве, протекция и триумф на полицейските елементи, знамената на Република България, както и представителното знаме на Областна дирекция на МВР-Сливен.

Тържествената гала продължи с поднасяне на венци и цветя на благодарност пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци. В него се включиха кметът Стефан Радев, шефът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков, ръководителят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, регионалният шеф Веселин Вълчев, шефът на Районна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “-Сливен – комисар Владимир Демирев, шефове и представители на институции и висши образователни заведения в града, жители и други
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР