В навечерието на първия учебен ден, Министерството на вътрешните работи

...
В навечерието на първия учебен ден, Министерството на вътрешните работи
Коментари Харесай

Финансова подкрепа за деца на загинали и пострадали служители на МВР за новата учебна година

В навечерието на първия образователен ден, Министерството на вътрешните работи за поредна година даде финансова поддръжка на децата на починали и потърпевши чиновници.

По 700 лв. получиха всички 91 деца, подпомагани от самодейността към днешна дата, за началото на образователната 2020/2021 година, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Финансовата помощ е допустима с помощта на всички донори, които засвидетелстват своята поддръжка с sms-и и финансови дарения, и на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ежемесечно подаряват средства от заплатите си.

Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи се реализира под патронажа на министъра на вътрешните работи.

Средства се набират целогодишно посредством изпращане на sms на номер 1866 за клиентите на А1, Telenor и Vivacom или посредством гласово позвъняване на 090051866 за клиентите на Vivacom. Цената на късото известие е 1 лева (без ДДС), а на гласовото позвъняване - 0.99 лева (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно ръководство. Натрупаните суми се разпределят сред фамилиите на потърпевши и починали по време на осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР