В навечерието на отварянето и възобновяването на работата на заведенията

...
В навечерието на отварянето и възобновяването на работата на заведенията
Коментари Харесай

Във Варна заведения вече правят резервации за 3 март и 8 март

 В навечерието на отварянето и възобновяването на работата на заведенията за публично хранене  - от понеделник, във Варна към този момент вършат резервации за трети и осми март.

Според Павлин Косев - ръководител на локалната организация на хотелиери и ресторантьори, рестриктивните мерки няма да са спънка, тъй като на всички ни липсва обществения живот.

" Определено на всички нас ни липсва обществения живот. Очакваме първата една-две седмици по-сериозен взрив като търсене, по-късно съгласно нас ще има едно леко оттегляне, само че като цяло се надяваме огромната част от нашите клиенти, постоянните да се върнат в заведенията. Ние ще ги посрещнем уместно “.

Косев сподели още, че основният проблем сега е дефицитът на фрагменти, защото доста чиновници в туризма към този момент са се отказали от сектора и са намерили друго занятие, оповестява БНР.

Затова той чака да се внасят фрагменти от трети страни, най-много Украйна:

" Сега на Председателския съвет доста горещо обсъждахме и с вицепремиера Николова обсъждахме вноса на чиновници от трети страни, които все още би трябвало да бъдат с PCR тест и в този момент въпросът е кой ще го заплаща този PCR. Министър Николова сподели, че води диалози и се надява до края на март месец да има някакво решение по този въпрос “, уточни Косев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР