В навечерието на новия сезон в българския футбол, дойде времето

...
В навечерието на новия сезон в българския футбол, дойде времето
Коментари Харесай

Започва новият сезон на фентъзи играта за efbet Лига

В навечерието на новия сезон в българския футбол, пристигна времето всички фенове треньори да концентрират вниманието си върху това по какъв начин те биха построили личния си отбор-мечта. Точно по този начин, фентъзи играта за efbet Лига се завърна, с помощта на разработчиците от ffstars Bulgaria. Ако сте наблюдавали деликатно подготовките за сезона на родните елитни отбори, в този момент можете да впрегнете добитите познания по пътя към печеленето на най-вече точки за сезон 2022/23.

Ако нямате регистрация можете да си извършите такава за към минута, а по-късно идва огромното боричкане на глави – къде да инвестирате 100-те си милиона, с които да създадете тима, който да ви направи фентъзи първенец в България.

можете да създадете тима си и да се регистрирате, в случай че не сте го създали, а напълно скоро се чака и играта да бъде налична като приложение за мобилни устройства.

Новини за играта четете

А сезон 2022/23 в българския хайлайф стартира в петък, 8-ми юли, с два мача. Ботев (Пловдив) – Хебър от 18:30 и Септември против първенеца Лудогорец от 21:00. Следете какво е представянето на определените от вас и противниците ви играчи в ефира на DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР