В навечерието на най-българския празник 24 Май – Ден на

...
В навечерието на най-българския празник 24 Май – Ден на
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова сподели своите усещания на премиерата на книгата „Усещане“.

В навечерието на най-българския празник 24 Май – Ден на българската култура и просвета и славянската книжовност в гр. Варна бе показана най-новата книга на писателката Десислава Христова – “УСЕЩАНЕ”.

Мисис България Роксана Кирилова бе специфичен посетител на премиерата на най-новата книга на писателката Десислава Христова – „ Усещане “. Събитието се състоя в Small city café в комплекс „ Св. Св. Константин и Елена “ в морската столица Варна.

Роксана Кирилова даде старта на представянето на книгата, като първо показа авторката и след това прочете описа от „ Усещане “, който най-вече я е докоснал.

„ Всички ние усещаме живота по друг метод. Всеки самичък преценява по какъв начин да живее, само че аз приканвам хората да живеят съгласно „ желая “, е не съгласно „ би трябвало “. Сигурна съм, че рецептата за щастливо изживян живот е живот, живян със сърцето. “ – с тези думи Роксана Кирилова се обърна към гостите на събитието, а на авторката Десислава Христова тя пожела да не изневерява на стила си – да разказва с елементарни думи комплицирани взаимоотношения и постоянно да бърка по този начин надълбоко в съзнанието и душата на читателя.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР