В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Топлофикация София ЕАД

...
В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Топлофикация София ЕАД
Коментари Харесай

Столичното парно стартира коледна игра за лоялните си клиенти

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници " Топлофикация София " ЕАД започва обичайна самодейност " Коледна игра ", с която желае да благодари на лоялните си клиенти, оповестиха от сдружението.

Началото на третата поредна коледната игра е обещано на 17 декември и в нея имат право да вземат участие всички битови и небитови клиенти на сдружението. Условието за присъединяване е до 15 февруари 2019 година клиентите да заплатят всички свои сметки за топлинна сила и дялово систематизиране към сдружението за 2018 година и към тази дата да нямат просрочени отговорности. Изпълнилите това изискване вземат участие в разпределението на общо 8 награди - смарт телефони Huawei P9 lite (2017 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени в наличието на нотариус на 20 февруари 2018 година, а с спечелилите ще се свържем персонално за уточняване на метода за приемане на премията им.

Официалният устав на играта е наличен на уеб страницата на " Топлофикация София " ЕАД, на фейсбук страницата, в Клиентските центрове на сдружението и на телефон 0700 11 111.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР