В навечерието на коледните и новогодишни празници магазинът на Xiaomi

...
В навечерието на коледните и новогодишни празници магазинът на Xiaomi
Коментари Харесай

Магазинът на Xiaomi в Paradise Center стартира коледна томбола с награди

В навечерието на коледните и новогодишни празници магазинът на Xiaomi в Paradise Center започва лотария с награди. От през днешния ден, 21-ви декември, до 5-ти януари 2022 година всеки клиент може да се включи в играта след покупката на артикул на стойност над 15 лева от физическия магазин на марката. Единственото, което би трябвало да направи, е да попълни ваучър за присъединяване и да го сложи в кутия до касите в обекта.  

Общо 11 печеливши ще бъдат определени посредством лотария в наличието на нотариус след 5-ти януари. Един от тях ще завоюва впечатляващия скутер Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition, а останалите 10 ще получат безжични слушалки Redmi Buds 3 Pro. Тегленето на спечелилите ще се излъчва онлайн в профилите на Xiaomi Store в обществените мрежи, а с цялостните условия на играта можете да се запознаете на формалната Фейсбук страница - https://www.facebook.com/XiaomiStoreBulgaria  

Ето и няколко хрумвания за дарове, които можете да закупите от магазина. Освен че са подобаващи за идните коледни празници, те ще бъдат понижени до 4-ти януари 2022 година Много от нас вземат решение да си подарят техника в края на годината, като най-често това е смарт телефон. В момента в Xiaomi Store с понижение можете да  откриете един от последните модели, които бяха пуснати на нашия пазар – Xiaomi 11T.  

Този смарт телефон е с впечатляващи флагмански характерности и е на налична цена. Той има 108MP широкоъгълна камера с висока резолюция, 8MP ултраширокоъгълна и 5MP телемакро камера, които ще запечатат празничните моменти в извънредно качество. Xiaomi 11T е основан да вдъхновявя творчеството на потребителите и да снима наличие с кинематографско качество.  

Другият смарт телефон, който  беше показан от марката преди 2 месеца – Xiaomi 11 Lite 5G NE, също е на специфична цена. Той притегля вниманието със моден дизайн и 5 цвята – розов, наследник, бял, черен и зелен, които са съвършеното допълнение към всеки жанр. Моделът има 6,55-инчов AMOLED екран и поддържа 10-битов TrueColor и Dolby Vision®, с помощта на които получавате впечатляващо ултра живо качество на картината с ярки цветове на екрана, контрастност и невероятни елементи.  

А в случай че сте решили да вземете нещо ново за дома си, то най-подходящото решение е пречиствателят за въздух Mi Air Purifier 3H. Той ще се трансформира в най-верния ви асистент в сезона на гриповете, а дизайнът му пасва идеално на всеки интериор. Уредът подава рафиниран въздух непрестанно –  специфични лазерни датчици демонстрират точни данни за качеството на въздуха в помещението. Функцията " Автоматичен режим " пък контролира автоматизирано скоростта на разчистване, като по едно и също време с това пести и сила.

Сред понижените артикули са и разнообразни типове прахосмукачки, които можете да намерите, както във физическия магазин на Xiaomi в Paradise Center, по този начин и онлайн на https://mi-bulgaria.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР