В навечерието на един от най-светлите християнски празници Възкресение Христово

...
В навечерието на един от най-светлите християнски празници Възкресение Христово
Коментари Харесай

Сдружение „Благотворни приятели“ осигурява бъдеще за деца без родители във Враца /снимки/

В навечерието на един от най-светлите християнски празници Възкресение Христово Борил Коцев, Мартин Харизанов, Архангел Маринов и Мирослав Петров от Сдружение „ Благотворни другари “ посетиха две преходни жилища за деца, лишени от родителска грижа във Враца и два дома за възрастни хора в региона.
При срещата си с децата от жилищата на Велики четвъртък представителите на сдружението ги изненадаха с лакомства и козунаци и разговаряха с младежите и ръководителката на жилищата Ива Станчева за ползите и фантазиите на подрастващите. От „ Благотворни другари “ оповестиха готовността си да поддържат младежите по пътя към задачите им и да ги подкрепят в развиването им, а на един от тях даже същия ден бе съдействанo да стартира да тренира обичания си спорт.
Най-голямата изненада за младежите бе, че от сдружението ще им обезпечат работни места в няколко врачански компании след навършване на пълнолетието им. Единственото, което се изисква от тях, е да посещават постоянно учебно заведение и да имат приемлив триумф, за което ще бъдат следени от близко.
По случай идния празник представителите на сдружението не не помниха и самотните възрастните хора. Те посетиха и раздадоха козунаци на жителите на домовете за остарели хора във Враца с шеф Калина Николова и този в село Попица с шеф Силвия Дикова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР