„В Националния център за заразни и паразитни болести винаги ще

...
„В Националния център за заразни и паразитни болести винаги ще
Коментари Харесай

Ива Христова: В НЦЗПБ винаги ще има място за проф. Тодор Кантарджиев

„ В Националния център за заразни и паразитни заболявания постоянно ще има място за проф. Тодор Кантарджиев “, сподели проф. Ива Христова, която пое управлението на звеното след пенсионирането на Кантарджиев.

Тя дефинира новината като потрес.

„ С него работим повече от 10 години дружно, като екип. Минали сме през доста триумфи и борби и персонално на мен ми пристигна като гръм от ясно небе “, сподели Христова.

По думите й триумфите на НЦЗПБ през последните години се дължат главно на Кантарджиев. Тя го дефинира като потвърден специалист с необятни, енциклопедични знания и отличен уредник.

„ Ние сме работили като тандем доста дълго време и за мен ще е наслаждение да работим по този начин още веднъж “, сподели още Христова.

Междувременно трети ден митинг в отбрана на проф. Тодор Кантарджиев. Колегите на пенсионирания шеф упорстват той да бъде върнат на поста му.

Според тях той е добър експерт и човек, който е работел безрезервно. Те бяха безапелационни, че ще продължат с митинга, до момента в който настояването им не бъде изпълнено.

Над 2000 души са се присъединили в подписка, с която се упорства решението за пенсионирането му да бъде анулирано.

„ Искаме да си върнем шефа. Той е популярен човек, желаеме да остане на работа и да оказва помощ на нацията. Всички сме удовлетворени от него, потвърден човек “, сподели чиновник в НЦЗПБ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР