В националния конкурс Детска мелодия на годината 2019 ще участва

...
В националния конкурс Детска мелодия на годината 2019 ще участва
Коментари Харесай

Изгряващата музикална звезда Сиера Лари е сред финалистите в национален конкурс

В националния конкурс „ Детска мелодия на годината 2019 ” ще взе участие и надареното търновско момиче  Сиера Лари .  Тя е измежду определените артисти да изпълнят песента „ Аз имам право ”  по  музика на Красимир Милетков, текст от Нина Дончева и аранжимент на Минко Ламбов. До 1-ви ноември, като финалист в състезанието, Сиера би трябвало да приготви своята ария, да я запише в студио и да снима видеоклип към нея, заяви Румяна Начева – началник на студио " Румина ".
Сиера Лари е на девет години, учи в СОУ „ Емилин Станев “ и пее в Детско естрадно студио „ Румина ” при Военен клуб  - Велико Търново. Още при първата й изява пред аудитория - солистка на песента „ И отново е лято “, тя блесна със своя вълнуващ глас и театрално държание, показвайки гения си на изгряваща музикална звезда.

На 1 ноември 2019 година ще можем да чуем и забележим звукозаписът и видеоклипът на песенното осъществяване на Сиера Лари, дружно с осъществяванията на още 14 песни от финалния стадий на националния конкурс „ Детска мелодия на годината 2019 ”. Този ден ще бъде двоен празник за дребната търновска певица, защото дружно с присъединяване си на финала, тя ще стартира десетата година от своето рождение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР