В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен

...
В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен
Коментари Харесай

Нинова: По-добре служебен кабинет, отколкото оставане на правителство на Борисов

„ В актуалната обстановка е по-добре да има длъжностен кабинет, назначен от президента Румен Радев, който да поеме отговорност за ръководството на страната, в сравнение с оставане на държавното управление на Бойко Борисов в оставка “. Това написа в профила си във Facebook водачът Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, разяснявайки днешната конференция на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Тя прикани премиерa в oставка да уважавайте повече хората и празниците.

„ Въпреки че е един от най-значимите празници, министър председателят в оставка Борисов продължи да раздава упътвания и да се меси в работата на други партии, в нашия случай на Българска социалистическа партия. Борисов си разреши да каже: " Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме Народното събрание, да връщат мандата, тъй като Борисов продължавал да ръководи ". Г-н Борисов, какво може и какво не може да споделям, взема решение само моята партия, а не вие ", разяснява Нинова.

Лидерът на социалистите съобщи, че при обективната неспособност да се сформира ново държавно управление, всеки ден отсрочване обезпечава време на държавното управление на Борисов да раздаде още концесии, да изхарчи безотговорно последните пари в бюджета, да назначи за пет години напред правилните си хора във второто и третото равнище на властта.

„ Не вие, а Конституцията споделя какво следва в такива случаи. Вие задоволително я потъпквахте 11 години, тъй че не ме изненадва какво говорите и в този момент “, означи Нинова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР