В нашия забързан живот кафето действа като катализатор на социалните

...
В нашия забързан живот кафето действа като катализатор на социалните
Коментари Харесай

Каним ви на чаша кафе SENSEO на Mish Mash Fest - 10 и 11 юни, пл. Славейков

В нашия забързан живот кафето работи като катализатор на обществените връзки. То е идеалният мотив да се съберем с другари и близки, създавайки приятна атмосфера, в която се споделят истории, звучи смях и се укрепват връзки.

Kафето постоянно е бил наш правилен сателит в всекидневието. То ни посреща с отворени прегръдки всяка заран, насърчавайки ни да се впуснем в нови завършения и да преодолеем идните провокации. Senseo ви кани на чаша ароматно кафе на идното лятно издание Mish Mash Fest на пл. " Славейков ".



Заповядайте на 10 и 11 юни на пл. " Славейков " в SENSEO® кафе корнера, за да се потопите в света на богатия подбор от висококачествено и вкусно кафе с компактен каймак.

В сферата на простите удоволствия от живота има едно неповторимо обаяние, което се излъчва от аромата на кафе. А по време на Mish Mash Fest ще имате опция да пробвате Senseo Cappuccino , Senseo Espresso и Senseo Italian style .

SENSEO® е комфортна и налична система, която подсигурява резистентен избор и мултифункционалност. Кафе машините са интуитивни и лесни за приложимост от потребителите, като обезпечават прясно приготвено и вкусно кафе всякога. С новата SENSEO® система обръщаме взор към устойчивостта и грижата към околната среда, марката се гордее, че кафе дозите SENSEO® са биоразградими и индустриално компостируеми*, а кафето, което се употребява при процеса на тяхното произвеждане, е 100% сертифицирано**, със особено селектирани кафе зърна.



Елате на пл. " Славейков " на 10 и 11 юни, където дружно ще отпразнуваме началото на летните страсти с чаша кафе. От Senseo® са подготвили изненади, като с изключение на дегустация на кафе, ще се дава опция на присъстващите да вземат участие в лотария за продобиване на кафе машина Philips - Senseo®.

В края на всеки ден от събитието ще се тегли по 1 печеливш и за целия интервал на събитието ще се раздадат 2 кафе машини.

Защото в това просто наслаждение откриваме една дълбока истина: че най-ценните моменти в живота постоянно се намират в видимо елементарните неща и че ароматът на кафе има силата да трансформира елементарното в неизмеримо.



 

*Компостируеми кафе дози. Биоразградими и индустриално компостируеми в сходство със стандарт EN 13432. Не изхвърляйте в природата. (отнася се единствено за черните кафе питиета, не включва тип Cappuccino)

**100% сертифицирано кафе Rainforest Alliance Certified. За повече информация: www.ra.org (отнася се единствено за черните кафе питиета, не включва тип Cappuccino)

 

С поддръжката на Senseo®

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР