В нашето общество жените за надеждната контрацепция носят отговорност преди

...
В нашето общество жените за надеждната контрацепция носят отговорност преди
Коментари Харесай

Създадоха контрацептивен гел за мъже

„ В нашето общество дамите за надеждната контрацепция носят отговорност на първо място дамите, тъй като те са тези, които би трябвало да живеят с следствията, които могат да бъдат резултат от необезопасен секс “, сподели един от основните откриватели на изследването и началник на планирането на фамилиите в Съединени американски щати доктор Дейвид Турок.

„ Това е невероятна опция за мъжете да се засилват и да играят дейна роля в създаването на нови способи за контрацепция. По този метод те могат да показват на сътрудниците си, че влагат в по-добро бъдеще за всички нас “, добави откривателят.

Хетеросексуалните, полово дейни мъже, които желаят да сведат до най-малко риска от бременност на колегата си, имат лимитирани благоприятни условия да създадат това през днешния ден. Новият гел, може да помогне за справяне с този проблем посредством разширение на опциите за контрацепция, сподели Турок.

Гелът се състои от два хормона - синтетичен прогестерон, наименуван Nestoron, и сурогат на тестостерона. Nestoron блокира естественото произвеждане на тестостерон в тестисите...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР