„В началото наистина имаше едно много странно единомислие между това,

...
„В началото наистина имаше едно много странно единомислие между това,
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Има странно единомислие между Радев и Москва

„ В началото в действителност имаше едно доста необичайно единодушие сред това, което споделяше президентът Румен Радев и това, което идваше от Москва”.

Това сподели в ефира на Нова телевизия някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

По думите му президентът влиза в директна борба с Българска социалистическа партия.

Икономистът Евгений Кънев добави, че вижда наклонност, че фрагментите в служебното държавно управление са главно хора от левия набор, които обаче „ не долюбват или не са в положителни връзки в Корнелия Нинова”. Според него това е поръчка за завземане на лявото пространство.

Двамата разясниха и ползите на Русия в духа на предварителните избори у нас. „ Видимо е, че и ползите на съветската страна са ориентирани към това на идващите избори да има доста по-приятелско настроени към Русия партии. Изказването при изгонването на тези 14 български дипломати беше, че надали не това държавно управление, което е изгубило доверието – на премиера Петков, не се преценява с желанието на българския народ да има близки връзки с съветския народ”, счита Милен Керемедчиев. По думите му се внася разединение и опция за проруско настроените партии, което се случвало благодарение на българския президент.

Евгений Кънев счита, че бъдеща коалиция сред „ Продължаваме Промяната”, ГЕРБ и Движение за права и свободи не е допустима, тъй като това би означавало, че Политическа партия ще изневерят на своята идея – битката с корупцията. „ Още повече, че „ Продължаваме Промяната” се стремят и към левия набор – център-ляво, където не е на ГЕРБ електоратът”, счита икономистът.

Според него има съществено разминаване сред каузи и думи при водача на ГЕРБ – Бойко Борисов и този на Българска социалистическа партия – Корнелия Нинова. Той твърди, че на думи Борисов е със Запада, а на каузи – с Русия, до момента в който Нинова била на думи с Изтока, само че делата й показвали, че поддържа Запада.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР