В началото на зимата представителите на 3 зодии ще получат

...
В началото на зимата представителите на 3 зодии ще получат
Коментари Харесай

Дъжд от пари се изсипва върху 3 зодии на старта на зимата

В началото на зимата представителите на 3 зодии ще получат ненадейно пари. Те ще имат шанса да подобрят доста финансовото си положение. Ето кои са тези зодии: 

Овен
 
До края на декември представителите на знака ще имат няколко благоприятни условия за възстановяване на финансовото си положение.

Те ще могат да сключат преференциален контракт, както и да открият връзки с нови сътрудници.

Възможно е Овенът да получи предложение за командировка, която ще му донесе положително заплащане.

През този интервал най-важното за тях е да се грижат за своето благоденствие и да заобикалят пренапрежението. Стресът и неразположенията не способстват за качественото осъществяване на работните отговорности.

Лъв
 
В началото на зимата представителите на знака ще стартират бързо издигане в кариерата. Астролозите са сигурни, че най-успешни ще бъдат тези, които се занимават с креативна активност, изкуство и просвета.

През този интервал те ще могат да основат шедьоври или да създадат някакво изобретение. Финансовата премия за напъните им няма да закъснее.

Подписаните при започване на зимата контракти и съглашения ще носят приходи на Лъвовете още дълго време. През този интервал би трябвало да заобикалят шумните събирания, които ще ги изтощят в допълнение.

Скорпион
 
Още в първите дни на зимата за хората, родени под този знак, настава необикновен интервал. Всички техни стремежи, изключително тези, свързани с паричната сфера, ще се извършват елементарно и бързо. Сега е най-хубавото време да умножат капитала си, написа Actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР