В началото на юни турските власти ще обявят сертифицираните туристически

...
В началото на юни турските власти ще обявят сертифицираните туристически
Коментари Харесай

Турция действа ударно за сигурността на туризма - ето какви са действията на Анкара

В началото на юни турските управляващи ще разгласят сертифицираните туристически обекти в страната - тези, които ще се смятат за най-сигурни от позиция " ковид ", съобщи БГНЕС.
Министърът на туризма Мехмет Ерсой съобщи, че е внедрена система за узаконяване на сигурността, която ще работи на летищата, в транспортните средства, хотелите и заведенията за хранене. Програмата ще се реализира в границите на този месец, а при започване на юни ще бъдат оповестени обектите.
Служителите в туристическия бранш организират интензивно и регулярно образование и се ревизират от интернационалните компании. Туристите могат да получат информация за фирмите, с които работят, употребявайки мобилно приложение и QR код.
Турската страна е основала центрове за тестване за ковид на летищата, през които минават огромни потоци туристи. Ще се ревизират посетители, които не са правили проби през последните 72 часа.
Властите са уведомили в детайли заинтригуваните ведомства на 70 страни за метода, по който ще действа системата за сигурност в региона на туризма след пандемията, както и за медицинския капацитет на страната.
Министър Ерсой съобщи, че в границите на тези ограничения Турция дава всички нужни хигиенични условия за гостите и обезпечава опция за безвреден туризъм.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 21 май "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР