В началото на юли в Москва започват клинични изследвания на

...
В началото на юли в Москва започват клинични изследвания на
Коментари Харесай

Русия изследва „Спутник V“ върху непълнолетни

В началото на юли в Москва стартират клинични проучвания на имунизацията против ковид „ Спутник V “ върху малолетни. Това заяви заместник-кметът по общественото развиване Анастасия Ракова, съобщи кореспондентът на БНР в Москва Ангел Григоров.

Изследването ще продължи една година с присъединяване на. От резултатите ще зависи дали малолетните ще бъдат включени в програмата за имунизация на популацията.
 Словакия стартира ваксиниции със Sputnik V Словакия стартира ваксиниции със Sputnik V
Използването на съветската ваксина против ковид Sputnik V стартира от през днешния ден в Словакия. Ваксинацията на жителите на републиката ще се и...

През последните седмици в Русия се следи внезапно увеличение на заболеваемостта от Covid-19. Ежедневно се регистрират над 17 000 нови случаи, като съвсем половината от тях са в Москва. През миналото денонощие в Московска област беше регистриран безспорен връх по заболеваемост от началото на епидемията – над 1800 новозаразени.

Имунизацията в страната върви с по-бавни от плануваното темпове. Общият брой на имунизираните с двете дози на „ Спутник V “ e над 15 милиона души или към

В четири района – Москва, Московска област, Кемеровска област на остров Сахалин, беше въведена насилствена имунизация за работещите в сферата в услугите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР