В началото на януари започваме повече диети, отколкото през която

...
В началото на януари започваме повече диети, отколкото през която
Коментари Харесай

Ето как се храни Кристиано Роналдо, за да е винаги във форма

В началото на януари започваме повече диети, в сравнение с през която и да е част на годината. Но за някои хора режимът е целогодишен, просто тъй като би трябвало да са непрекъснато в топ форма. Става въпрос за професионалните спортисти.
               

A post shared by (@cristiano) on Jan 20, 2020 at 9:59am PST

Сред топ спортистите е Кристиано Роналдо , който продължава да ни изненадва, макар че е на 34 години. Той е за втори сезон в Италия, в тима на Ювентус, като съумява да означи 31 гола в 47 мача в дебютния сезон там. А това е впечатляващо. Мнозина си мислиха, че след 30-тата си годишнина няма да е в същата форма. Но той ги опроверга. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@cristiano) on Jan 8, 2020 at 4:09am PST

В основата на триумфа на Роналдо е  ежедневен и твърдоглав труд - съществени тренировки, сън, дисциплинираност и прецизна диета.
               

A post shared by (@cristiano) on Nov 22, 2019 at 8:35am PST

Роналдо се храни по 6 пъти дневно. Важна част от диетата му е рибата и морските артикули . Най-често употребява риба меч, риба звук или тресчица. Португалецът дефинира пилешкото месо като " магическо " поради многото протеини и ниско наличие на мазнини.
               

A post shared by (@cristiano) on Oct 21, 2019 at 9:43am PDT

За закуска Роналдо яде най-често шунка, сирене и нискомаслено кисело мляко. Междинните му хранения най-често са филийки с авокадо. Роналдо обядва по два пъти дневно. Тези хранения са нисковъглехидратни - риба, месо, салата, яйца и маслини. На вечеря менюто е сходно откъм макронутриенти.-->
               

A post shared by (@cristiano) on Jul 20, 2019 at 11:02am PDT

Футболистът приема 3000 kcal дневно. " Диетата ми е високопротеинова, с доста пълнозърнести въглехидрати, плодове, зеленчуци, заобикалям захарни артикули ", изяснява Роналдо.

От диетата на футболиста липсват алкохол, полуфабрикати и газирани питиета.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР