В началото на валутната търговия в петък еврото покачва стойността

...
В началото на валутната търговия в петък еврото покачва стойността
Коментари Харесай

Еврото се качва на фона на търговската война САЩ - Китай

В началото на валутната търговия в петък еврото повишава цената си по отношение на $ и японската йена. В същото време курсът на американската валута е постоянен във връзка с японската йена.

Както написа организация Bloomberg, базирайки се на свои осведомени източници, някои представители на Белия дом вършат опити да възобновят договарянията с Китай. Това се прави дни преди на 6 юли да влязат в действие новите митнически такси за вноса на китайски артикули в Съединени американски щати.

Разгарящите се търговски войни оказват напоследък дълготраен отрицателен напън върху $, а по този начин също и върху така наречен суровинни валути като австралийския, канадския и новозеландския $, означават анализаторите.

Днес сутринта общата валута се повишава във връзка с американската с 0,24% - до $1,1632 в съпоставяне по съпоставяне с $1,1604 за едно евро в края на вчерашната търговия.

И по отношение на японската йена еврото нараства в петък с 0,27% до равнище 127,99 йени от 127,64 йени за едно евро в четвъртък.

Курсът на $ през днешния ден сутринта е 110,00 йени спрямо 109,99 йени в края на сесията ден по-рано. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР