В началото на уикенда любопитни Destiny фенове откриха скрита мисия,

...
В началото на уикенда любопитни Destiny фенове откриха скрита мисия,
Коментари Харесай

Нова мисия в Destiny 2 ще ви донесе познато оръжие

В началото на уикенда любопитни Destiny почитатели откриха скрита задача, появяваща се по време на другояче елементарен патрул. След часове опити и провали една група съумя да мине задачата сполучливо. Всеки състезател завоюва мощно оръжие, което би било познато на тези, играли първата Destiny.
За задачата в  Destiny  геймърите споделиха в Reddit, разяснявайки подозрително събитие на луната на Йо. Мигновено болшинството от консуматори щурмува луната, с цел да разнищи въпроса.

За да започнете задачата, би трябвало да отидете до Изгубения оазис на Йо и да чакате нашествието на Такен (може би ще би трябвало много да почакате). Веднъж щом стартира, ще би трябвало да се изправите с мини-босът УРЗОК, ИЗРАЖЕНИЕ НА ГНЕВА. След сполучлива борба ще имате опция да минете през портал към типичния район за наблюдаване. Само че по-късно можете да се прехвърлите на нова локация и да започнете куеста „Шепотът“. В продължение на към 20 минути ще би трябвало да преодолеете няколко стаи с сложни трудности. След това се пригответе за най-силните съперници от Такен. Черешката на тортата е крайна борба с няколко боса.

Наградата за всичко това е извънредното оръжие „Шепотът на червея“. И в случай че мислите, че то (заедно с мисията) ужасно наподобява на Черния шпиндел от първата игра, доста сте прави. Принципно това е Черният шпиндел 2.0 с идентични характерности и малко повече бодли.

Не се знае дали задачата е задействана неотдавна или е очаквала любопитни геймъри от доста време, само че от много време почитателите на Destiny не са откривали секрети във втората част. Изглежда е извънредно време…
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР