В началото на този месец ви съобщихме за поредния тест

...
В началото на този месец ви съобщихме за поредния тест
Коментари Харесай

YouTube си взе поука

В началото на този месец ви съобщихме за следващия тест на YouTube, който бе на крачка от това да прогони огромна част от потребителите на платформата. Накратко, американската компания се опита да вкара функционалност, която да разреши единствено на потребителите употребяващи Premium акаунт да гледат видеа с по-високо качество. Излишно е да споделяме, че това провокира съществено неодобрение и сплоти потребителите в обществените мрежи.

we've fully turned off this experiment. viewers should now be able to access 4K quality resolutions without Premium membership. we're here if you have other q's

— TeamYouTube (@TeamYouTube)
Изглежда от YouTube бързо си взеха поука и оповестиха, че са спрели тестванията на тази функционалност през вчерашния ден. Това бе написано от формалния акаунт на компанията в Twitter като отговор на обява обвързвана с тази функционалност. Вероятно отрицателните отзиви ще накарат платформата да премисли политиката си и да не вкара функционалността.

Това е следващия път в който от YouTube изнервят своята публика, откакто неотдавна сходно нещо се случи поради голям брой реклами, които се пускаха преди началото на видео. Потребители оповестиха за до 8 реклами преди началото на видеа в платформата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР