В началото на тази седмица, главните изпълнителни директори на Adobe,

...
В началото на тази седмица, главните изпълнителни директори на Adobe,
Коментари Харесай

Adobe, Microsoft и SAP представиха своята обща визия в областта на данните – Open Data Initiative


В началото на тази седмица, основните изпълнителни шефове на Adobe, Microsoft и SAP показаха Open Data Initiative по време на конференцията Microsoft Ignite. Като дългогодишни сътрудници, трите компании дружно основават нова идея за ръководство на потребителско преживяване (CXM), която дава опция на бизнес организациите да извлекат повече изгоди от своите данни, в действително време.

Сътрудничеството сред три от най-влиятелните компании за бизнес програмен продукт в света цели да позволи един от главните проблеми, с които се сблъсква бизнесът през днешния ден – натрупваните масиви от данни. Само посредством отключването и хармонизирането на данните, с които разполагат, фирмите ще могат да усилят скоростта, с която дават пълноценно преживяване на клиентите си и с която дават отговор на техните потребности в действително време. Adobe, Microsoft и SAP се сплотяват, с цел да дават на клиентите си своя общ метод и набор от запаси за сигурен и благонадежден продан на данни сред системите въз основа на три водещи правилото:

- Всяка организация разполага и държи цялостен, пряк надзор върху всички свои данни.

- Клиентите могат да употребяват изкуствен интелект (AI), с цел да се снабдят с аналитична информация и сведения, получени въз основа на унифицирани поведенчески и оперативни данни.

- Партньорите могат елементарно да се възползват от един отворен и разрастващ се модел за данни, с цел да разширят полето на употребяваните решения

На базата на тези правила главният фокус на Open Data Initiative е да отстрани натрупването на масиви от данни и да обезпечи обединен и повсеместен взор за потребителя, помагайки на фирмите да ръководят своите данни по-ефективно и да поддържат начинания за сигурност и предпазване на персоналните данни. Компании, които съумяват сполучливо да свържат данните в цялата си организация, могат да употребяват AI и високотехнологични способи за добиване на скъпа аналитична информация в действително време, да „ зареждат “ бизнес приложения с значими данни, правейки ги по-ефективни, и да доставят нова категория AI-базирани услуги за потребителите.

За да осъществят самодейността, трите колегата покачват оперативната съгласуемост и обмена на данни сред приложенията и платформите си: Adobe Experience Cloud и Adobe Experience Platform, Microsoft Dynamics 365, SAP C/4HANA и S/4HANA. Това се реализира чрез общ модел на данните, който планува потреблението на набора от принадлежности за огромни данни върху Microsoft Azure. Това вместилище за данни ще разреши на потребителите и разработчиците да избират инструментите и приложенията, с които да построяват и внедряват нови услуги.

Технологични водачи измежду топ фирмите като The Coca-Cola Company, Unilever и Walmart към този момент са дали своите поддръжка и предпочитание за съдействие с Open Data Initiative.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР