В началото на тази година, компанията Panasonic анонсира пускането на

...
В началото на тази година, компанията Panasonic анонсира пускането на
Коментари Харесай

На фотоапарата Panasonic Lumix GH5s се приписва наличието на 10,3-Mp LiveMOS сензор

В началото на тази година, компанията Panasonic анонсира стартирането на флагманския Micro Four Thirds фотоапарат — Lumix DC-GH5. Сега мрежови източници оповестиха, че за стартиране се готви фотоапаратът Lumix DC-GH5s: техническите характерности на устройството “изтекоха” в Интернет.

Отбелязва се, че апаратът ще бъде планиран с устременост за работа в изискванията на слаба осветеност. Той ще получи LiveMOS датчик с 10,3 милиона ефикасни пиксела. Величината на светлочувствителността — ISO 160-51200 с опция за разширение до ISO 80-102400. Минималната скорост на пандиза ще бъде 1/16 000 с.

Апаратът ще получи 3.2-инчов екран с поддръжка на сензорно ръководство и OLED визьор с 3,68 милиона пиксела. Твърдите се за съществуването на вградените адаптери за безжична връзка Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac и Bluetooth 4.2, два слота за карти памет и интерфейсите HDMI и USB 3.1.



Захранването се обезпечава от акумулаторна батерия Pansonic DMW-BLF19PP, а посочените размерите на камерата са: 138,5 х 98,1 × 87,4 mm. Известно е още, че устройството ще има отбрана от навлизане на прахуляк и пръски.

Анонсът на Lumix DC-GH5s, в случай че се има вяра на течовете, ще се организира през първото тримесечие на идната година. Цената ще бъде към 2500 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР