В началото на тази година Crytek Обявиха официално, че работят

...
В началото на тази година Crytek Обявиха официално, че работят
Коментари Харесай

Работата по Crysis 4 се ръководи от директора на Hitman 3

В началото на тази година Crytek Обявиха публично, че работят по идната игра от поредицата Crysis. Анонсът беше предстоящ предвид на триумфа на модифицираните издания на първите три игри и голямото предпочитание на феновете на играта. Както разгласи през януари изпълнителният шеф на Crytek Авни Йерли, работата по Crysis 4 е в напълно ранен стадий на разработка, само че тя има към този момент прославен шеф. Това стана ясно през тази седмица чрез Twitter и Crytek.

Става дума за Матиас Енгстрьом. Той е прочут с работата си, като шеф на Hitman 3, както и левъл дизайнер на Hitman (2016) и на Hitman 2. Освен за IO Interactive, които Енгстрьом напусна по-рано тази година, той работи и в Ubisoft, където управлява създаването на равнищата за Far Cry 3 и Assassin’s Creed Revelations.

„Щастливи сме да обявим, че Матиас Енгстрьом, прочут с работата си като гейм шеф на Hitman 3 в IO Interactive, се причислява към фамилията на Crysis за четвъртото издание на поредицата, започвайки работа от днес“, написаха от студиото в обществената мрежа Twitter по-рано тази седмица. Crysis е много по-различна като вид и конструкция игра от Hitman, тъй че ще е любопитно да забележим с какво ще способства Енгстрьом към поредицата. Съобщението на студиото се добавя от предложение за свободни позиции по Crytek 4, като нямаме изясненост по кое време ще излезе играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР