В началото на седмицата ще имаме нов воден режим, каза

...
В началото на седмицата ще имаме нов воден режим, каза
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Преминаваме на по-болезнен воден режим

В началото на седмицата ще имаме нов воден режим, сподели кметът на Перник Станислав Владимиров пред публицисти. Той изясни, че при започване на седмицата ще се свика и Кризисен щаб,пише Novini.bg.

``
реклама

" Преминаваме към този момент на по-болезнен воден режим, ще е едноразов. Ще влезе може би началото на седмицата. Правят планове новото управлението на ВиК ", добави още Владимиров, представен от " Фокус ".

" Имам уверението, че всички клиенти ще имат достъп до питейна вода във времевия график, който ще посочат в новия воден режим. В момента се вършат спомагателни изследвания в Министерство на околната среда и водите, с цел да можем да доведем малко повече вода или да увеличим притока в язовир " Студена " ", разясни кметът на Перник. Станислав Владимиров разясни, че е имало проблем поради неприятната организация във ВиК сдружението.

На въпрос докога ще продължи водният режим в града, кметът на Перник изясни, че плановете са до края на март и началото на април във воден режим да има задоволително водни количества, които да обезпечат достъп до питейна вода на всички клиенти. " Надяваме се времето да бъде по-благосклонно към нас и природата ", добави Станислав Владимиров.

Кметът разгласи, че има уверението от М-во на районното развиване и благоустройство, че всички начертани стъпки, ще стартират да се извършват.

" Сутринта рано ще съм още веднъж в Министерство на регионалното развитие, по-късно в Министерство на околната среда и водите, с цел да стартират да се извършват всички тези стъпки, които бяха начертани ", добави още Владимиров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР