В началото на новия месец Megami Club Plovdiv напомни (макар

...
В началото на новия месец Megami Club Plovdiv напомни (макар
Коментари Харесай

Анелия, Емануела и Софи Маринова гостуваха на Megami Club Plovdiv

В началото на новия месец Megami Club Plovdiv подсети (макар че знаем, че не сте забравили), че новият празненство сезон ще бъде популярен. Богинята на нощния живот предлага на своите посетители впечатляващи шоу стратегии и тематични празненства всяка вечер от сряда до събота. Ето какво се случи в първата седмица на месец септември.

Номер едно пред публиката в ТОП клуба беше Анелия. Доказалата се певица в България и в прилежащите ни страни, избра Megami Club Plovdiv за своята лайв премиера на най-новата си ария " Просяци ". Певицата я извърши за първи път онлайн пред аудитория и се увери, че е основала новия си шлагер.

Провокативната и секси музикалната звезда Емануела беше на гребена на празненство вълната в Богинята на нощния живот в четвъртък. Нейните шлагери звучаха цяла нощ особено за многочислената аудитория, която изпълни клуба до горе.

Певицата с неповторим глас и огромно сърце - Софи Маринова беше на сцената Megami Club Plovdiv в петък и се раздаде по оня доброволно сладостен метод, по който може да го направи единствено тя. А в събота стотици посетители видяха с очите си невероятното тематичното шоу на балет Мегами - " Cats ".

Megami Club Plovdiv дава обещание да ви хареса...

Megami Club Plovdiv се наложи със своята атрактивност и иновативност. И през новия празненство сезон Богинята на нощния живот демонстрира висока класа. Вижте на какво следва да станете очевидци през идващите нощи в заведението.

Атрактивният, огромният шоумен и добър артист - Константин ще е посетител на Megami Club Plovdiv в сряда вечер. Той си има нов шлагер " Любов ли е ", който е дует с Алисия. Гарантирано Коцето ще го извърши няколко пъти на празненството, защото песента към този момент се трансформира в шлагер и феновете желаят да я чуват отново и отново. На събитието входът ще е свободен за студенти!

Прекрасната Емилия доста обича сцената на Megami Club Plovdiv и всякога пее с огромно наслаждение в заведението. Пловдивската аудитория също й е измежду най-любимата. Комбинацията е неповторима и ще се реализира в четвъртък в Богинята на нощния живот. Вход свободен за студенти!

Другата част от " Любов ли е " - Алисия и гостите на Megami Club Plovdiv ще посрещнат уикенда дружно. В петъчната нощ звездата има среща с публиката в заведението. Ще бъде паметно!

Темата на съботното шоу в Богинята на нощния живот ще е " Women Like it ". Датата е специфична - 15 септември. Събитието също ще бъде такова!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР