В началото на новата сесия на 44-to Народно събрание нов

...
В началото на новата сесия на 44-to Народно събрание нов
Коментари Харесай

Ето кой зае мястото на покойния Валентин Касабов в НС

В началото на новата сесия на 44-to Народно заседание нов народен представител се закле.

Георги Александров постави клетва като депутат от Варна на мястото на Валентин Касабов от "Обединени патриоти ".

Припомняме, че Касабов загуби борбата с ковид, като по този начин стана първият народен представител у нас умрял от COVID-19.

Георги Александров е на 35 години. Роден е и живее във Варна. Завършва междинното си обучение в IV Езикова гимназия - „ Фредерик Жолио-Кюри “ - Варна с профил „ Испански език “ и висшето си обучение, степен „ бакалавър “ - във Варна със компетентност „ Журналистика и PR”.

Започва професионалните си стажове във варненските периодически издания още по време на следването си. От 2006 година се занимава с телевизионна публицистика, като сътрудник, създател и водещ на вести и излъчвания в разнообразни медии. От септември 2008 година е част от екипа на ТВ СКАТ във Варна. Отразява събития и проблеми в цяла Североизточна България, измежду които „ Катунишките протести “ във Варна, огромните цивилен митинги през 2013 година, гърмежът на влакова комбинация в село Хитрино през 2016 година

Владее британски, испански, съветски езици. До 2011 година не членува в политически партии и придвижвания. Участва в учредяването на НФСБ на 17 май 2011 година, като част от групата – патриоти от Варна. Член на НФСБ. Несемеен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР