В началото на новата година повечето хора си поставят цели,

...
В началото на новата година повечето хора си поставят цели,
Коментари Харесай

Инвеститор с $400 милиона: Най-доброто новогодишно обещание, което можете да си направите

В началото на новата година множеството хора си слагат цели, които биха желали да реализират през идващите няколко месеца. По думите на милионерът и финансов съветник Кевин О`Лиъри има един аспект от живота, който би трябвало да бъде подложен пред всички останали. Или другояче казано едно такова новогодишно заричане, което е по-важно от всички други.

" Обещание номер 1, което можете да си извършите в навечерието на Нова година, е това да изплатите всичките си отговорности ", разяснява той пред CNBC и добавя: " Това е най-важното нещо за бъдещето ви ".

" Разбира се, всеки желае здраве и благополучие и това е обикновено. Но в случай че желаете да се погрижите добре за фамилията си и за себе си, покриването на всички задължения е приоритет номер 1 ", добавя още той.

По думите на специалиста, в случай че човек желае да реализира цялостната финансова самостоятелност, тогава би трябвало да си сложи тази цел и тя да покрива всички отговорности - от вноските по жилищния заем, през лизинга за автомобила до най-дребните задължения.

Кевин О`Лиъри поучава хората, които по-бързо желаят да се освободят от отговорностите си, да си създадат проект за това по какъв начин биха могли да усилят вноските си по всички заеми.

За такива, които имат разнообразни типове отговорности, той поучава да стартират от тези по кредитни карти, тъй като нормално това са задълженията, върху които се натрупат най-големи лихви.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР