В началото на ноември 2019 г. Филип Морис България пуска

...
В началото на ноември 2019 г. Филип Морис България пуска
Коментари Харесай

Филип Морис пуска на пазара в България IQOS 3 DUO

В началото на ноември 2019 година Филип Морис България пуска на българския пазар новата версия на системата за нагряване на тютюн IQOS – IQOS 3 DUO. Дизайнът на устройството е като този на IQOS 3,но най-новата версия IQOS 3 DUO има някои нови характерности, създадени по рекомендация на нашите консуматори. Новата версия на IQOS3 съставлява иновация,създадена на база на получената обратнавръзка от клиентите, тъй че да бъде в синхрон с техния метод на живот и да е постоянно в подготвеност.

Устройството IQOS 3 DUO с неговите нововъведения улеснява цялостното прекосяване на пълнолетните пушачи към бездимните други възможности. Компактният дизайн на IQOS 3 DUO към този момент дава опция за две поредни използва без презареждане на холдъра, като обезпечава и доста по-бързо зареждане на самия холдър в джобното зарядно спрямо предходните генерации на устройството за нагряване на тютюн -IQOS 3 и IQOS 2.4 Р.

Устройството ще се предлага вчетирите съществени цвята, в които се предлага иIQOS 3, както и в лимитирана серия в пети цвят – меден.

Всички аксесоари за предходната версия на устройството IQOS 3 ще са съвместими и с IQOS 3 DUO.

Най-новата версия на устройството IQOS 3 DUOсе отличава с най-бързия и мощен холдър в портфолиото наIQOS до момента. С това Филип Морис Интернешънъл(ФМИ) затвърждава уговорката си да предлага водещи за промишлеността артикули, които дават опция на актуалните пълнолетни пушачи, които не желаят да се откажат от използването на тютюн, да преминат оптимално бързо на по-малко рискова опция на стандартните цигари.

„ Продължаваме да влагаме в просвета и технологии, с цел да разработим устройства, които дават отговор на потребностите на пълнолетните пушачи - устройства, които могат да оказват помощ на доста хора, които в противоположен случай биха траяли да пушат, да преминат на тях “,заяви Андре Каланцопулос, основен изпълнителен шеф на ФМИ, във връзка на представянето на най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн. „ Вече над 11 милиона пълнолетни пушачи по света са избрали IQOS, като над 70% от тях (близо 8 милиона) са спрели да пушат и са минали напълно на нашата система за нагряване на тютюн. Пускането на IQOS 3 DUO затвърждава нашия ангажимент да прилагаме софтуерни нововъведения в създаването на научно потвърдени артикули, които се явяват по-добър избор за пълнолетните пушачи от продължителното пушене. “

В продължение на над 10 години Филип Морис Интернешънъл влага над 6 милиарда $ в научни проучвания и разработки, произвеждане и комерсиализация на гама от революционни бездимни артикули, която към този момент включва и най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн - IQOS 3 DUO. Зад създаването на устройството за нагряване на тютюн IQOS стои екип от над 400 учени, инженери и специалисти във ФМИ. Предназначеное единствено за пълнолетни пушачи и предлага използването на тютюн без пушек и пепел, като образува доста по-ниски концентрации на нездравословни субстанции спрямо цигарения пушек. Устройството IQOS нагрява тютюна до прецизна температура без да го гори, тъй че пълнолетните консуматори да могат да се насладят на усета на същински тютюн, само че с 95% по-малко нездравословни субстанции в формираната пара спрямо цигарения пушек.1

Съвкупността от клинични данни, получени от ФМИ досега, демонстрира, че цялостното прекосяване на системата за нагряване на тютюн е по-малко нездравословно от продължителното пушене. Важно е да се означи, че използването на IQOSне е без риск и е предопределена единствено за пълнолетни пушачи, които не желаят да се откажат от използването на тютюн или никотин. Той доставя никотин, който води до пристрастяване. Събраните научни доказателства също по този начин сочат, че използването на IQOS няма отрицателно влияние върху качеството на въздуха на закрито.2Мнозинството пълнолетни пушачи, които минават напълно на устройствотоза нагряване на тютюн IQOS,спират да пушат стандартни цигари3, което трансформира IQOS в една безапелационна бездимна опция.

ФМИ си слага световна цел към 2025 година най-малко 40 милиона пълнолетни пушачи, които другояче биха траяли да пушат стандартни цигари, създадени от ФМИ, да преминат на по-добри бездимни други възможности, а бездимните произведения да заемат най-малко 30% от продажбите на компанията.

За Филип Морис Интернешънъл и визията за създаване на бъдеще без пушек:
Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е водач в трансформацията на тютюневата промишленост, ориентирана към създаване на бъдеще без пушек и към подмяна на цигарите с бездимни други възможности в интерес на пълнолетните пушачи, които в противоположен случай биха траяли да пушат, на обществото като цяло, на компанията и на нейните акционери. ФМИ е водеща интернационална тютюнева компания за произвеждане и продажба на цигари, бездимни произведения и обвързваните с тях електронни устройства и аксесоари, както и на други произведения, съдържащи никотин, на пазари отвън Съединени американски щати. Бъдещето на ФМИ се гради въз основата на нова категория бездимни артикули, които, въпреки че не са без риск, са доста по-добър избор от продължителното пушене.

На базата на своите мултидисциплинарни качества при създаването на нови артикули, на високотехнологично съоръжение и водещи научни достижения, ФМИ се стреми бездимните артикули на компанията да дават отговор на желанията на потребителите и на строгите нормативни условия. Гамата от артикули с понижен риск на ФМИ включва артикули с нагряване на тютюн и електронни изпарители, съдържащи никотин. Според данни на ФМИ към октомври 2019 година към този момент близо 8 милиона пълнолетни пушачи в света са спрели да пушат и са минали напълно към системата за нагряване на тютюн IQOS, която сега се предлага на 49 пазара по света. Допълнителна информация можете да намерите на уебсайтовете PMI и PMIScience.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР