В началото на миналото лято всички останахме изненадани от новината

...
В началото на миналото лято всички останахме изненадани от новината
Коментари Харесай

Ирина Шейк, раздялата с Брадли Купър и трудностите на живота като самотна майка

В началото на предишното лято всички останахме сюрпризирани от новината за раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Поредната звездна двойка, която ни изглеждаше съвършена, просто се разпадна. И оттогава до момента никой от двамата не даде информация от първо лице какво тъкмо се е случило посред им.

Руският модел обаче реши да наруши мълчанието си в последното си изявление за Vogue. В него тематиката за раздялата и живота след нея не е подмината, а Шейк очевидно има какво да ни каже по нея.

След четири години любое и раждането на към този момент тригодишната им щерка Леа, Шейк и Купър към този момент имат зад тила си връзка, в която са дали и най-хубавото, и най-лошото от себе си. " Това е в човешката природа. ", счита моделът.

Тя е осъзнала, че не е наложително двама души, които са страхотни сами по себе си, да съумеят да основат страхотна двойка. Въпреки това, и двамата би трябвало да са признателни за прекарването, което са имали.

А за Ирина животът без Брадли е нова почва, която занапред опипва. Най-големи компликации среща поради салдото, който би трябвало да откри сред професионалните си задължения и ролята си на самотна майка.

Дори има дни, в които се разсънва и изпадна в суматоха, тъй като не знае по какъв начин ще успее да се оправи. Усеща, че губи почва под краката си, че се разпада. И някак съумява да се събере, поради щерка си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР